prosjekt virrvarr

 • 18.08.2013 kl.22:01 i Blogg

Dette er et gammelt innlegg, datert 12.02.2012, så Ida Jackson/Virrvarr er ikke ukjent for meg lenger, men har utviklet seg til å bli en person jeg (i følge internett) tilsynelatende liker veldig godt. Skrivemåten hennes er særegen og belyser hva nå enn hun er opptatt av på en god og fullverdig måte. Ei dame jeg anbefaler å ta en titt på, hun kan virkelig skrive. Hun har også skrevet bok, og har senere fortsatt på andre blogger etter noen år på Virrvarr.net.

___________

jeg har brukt tiden min på å lese. lese, lese, lese. jeg har lest arkivet til virrvarr i nøyaktig fire netter, noe som ikke hjelper på det faktum at jeg går i minus i antall timer det er helsemessig sunt å sove for en person på min alder.

ikke er denne "nei, jeg sover ikke. jeg er oppe på natten og spiller"-greia et ukjent fenomen for ungdommen nå til dags.
ettersom jeg ikke finner portal 2 til xboxen min, og ikke har plass på skolepcen til å innstallere sims 3, så gjør jeg andre ting som oppfattes som litt mer givende i hodet mitt.

virrvarr er en person som er ny for meg, men som ikke er så ny for de fleste andre som vet hvem hun er. hun ér ikke virrvarr lenger en gang. hun har startet på nytt et annet sted på internett, og den gamle bloggen hennes kalt virrvarr er desverre nå fjernet.

det er ikke få ganger jeg har lett febrilsk etter en kulepenn, markeringstusj og store plakater. jeg vil lete etter, understreke og påpeke alt hun skriver. virrvarr skriver ærlig, og hun belyser saker og ting på en måte jeg liker.
hun får frem en del poenger jeg ikke har prøvd å får frem, og hvis hun klarer det er det faktisk ikke vits i at jeg gjør det om igjen. la oss se litt på det hun skriver, skal vi det?

 • en skolepsykolog sa til meg en gang: «Du har vel ikke så store problemer? Jeg mener- du har jo kjempegode karakterer!» 

 dette. dette. dette. "åja, ja men da er du jo flink!", "men du har jo gode karakterer, da er det jo ingen grunn til bekymring.", "du er for smart til å la noe gå dårlig vettu, dette går fint!". nei, det er ikke sånn det er. karakterene mine er ikke en indikasjon på hvor bra eller dårlig det går med min psykiske helse.
dette får meg til å miste troen på mennesker enda litt til.

men virrvarr er ganske morsom også. for se, hun er bipolar, og samtaler med virrvarr selv og hjernen, er ganske morsomt. her er et eksempel: 

 • Virrvarr: Fungerer vi ikke litt vel bra i perioder?

  Hjernen: Dette høres ut som et sleipt lurespørsmål. Man kan vel ikke funke for bra? Vi er produktive, blide, aktive og svært effektive i perioder.

  Virrvarr: Så aktive at vi må stå opp klokken fire om natten fordi vi bare måå bake verdens mest kompliserte kake?

  Hjernen: Nattbaking er en helt anstendig hobby.

  Virrvarr: Naken nattbaking, også?

  Hjernen: Hysj! Det var et engangstilfelle. 

 -----

Alt i alt håper jeg at dere fikk med dere Virrvarr før hun stengte bloggen sin. Eventuelt kan du finne hende andre steder under navnet Ida Jackson. Linker ikke videre fordi jeg er litt usikker på hvilken side hun helst vil bli profilert med. Det får bli opp til henne selv. Her finner du henne på Twitter. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits