kanskje er dette grunnen til at jeg blogger

  • 10.05.2012 kl.21:55 i Blogg

prokrastinering igjen, fordi jeg har veldig mye skolegreier jeg burde ha startet på i går. men det gjorde jeg ikke. jeg fikk ikke sove før klokken fem og det resulterte i enda en forferdelig morgen.
nå derimot, nå vil jeg bare lese, drikke te og kaffe, gjøre litt mer lekser, tenke at -dette-går-bra- også gjør det kanskje det.
jeg er stor fan av fenomenet "gjør de leksene du har mest lyst til å gjøre først". dette funker ikke når alt kommer i en idiotisk rekkefølge som gjør min metode ugjennomførbar. så nå må jeg bruke mye tid på kjedelige ting jeg ikke er så flink til, og lite tid på det jeg vil gjøre og faktisk kan. det er ukult.

i dag derimot, har jeg jobbet konstant fra åtte til tre, med sånne vanskelige formuleringer, håpløse oppgavebesvarelser og designgreier som inneholdt klovner. og jeg er jævlig redd klovner. det var veldig ukult og da måtte jeg sove kjempemasse når jeg kom hjem. også må jeg lese igjen til enda flere prøver jeg ikke vil ha. men så gjør jeg det allikevel. for det er sånn verden fungerer.

i dag er en sånn dag hvor jeg må sove, gå igjennom den samme gamle ruten på google maps som jeg har gått sikkert femti-hundre ganger de siste to årene.
en sånn dag du blir glad for at det regner fordi lyden er så fin.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits