jeg trenger deg egentlig ikke / du trenger meg egentlig ikke

  • 04.09.2012 kl.10:00 i Blogghvem er det vi trenger? det finnes ingen hvem. bare hva. fordi mennesker har behov de vil tilfredsstille og et ønske om at sånn og slik skal skje med dem. men du trenger ikke bestevennen din. kjæresten din. vennene dine. for han/hun har ikke alltid vært der for deg, dere er ikke samme person. dere er forskjellige, og på et eller annet tidspunkt kom denne personen inn i livet ditt.

det er bare kjærlighet, noen å dele ting med, noen å prate med sånn at du ikke er alene - det er ikke fast bestemt at det er den eller den personen du trenger. nei, det er ikke det.
kanskje gjør denne personen livet ditt bedre, men du kan alltids kvitte deg med skikkelsien. alltids kvitte deg med alt du kjenner, dra fra alt du vet noe om. du trenger det egentlig ikke, og du trenger egentlig ikke meg heller. og det er kanskje det som gjør vondt, at det er samme hvem som er der for deg. det trenger ikke være meg, kanskje har det aldri vært meg, kanskje har det bare virket sånn. og kanskje kan jeg egentlig ikke gi deg det du vil ha.

du trenger meg ikke. og jeg trenger ikke deg heller.
(selvom jeg vil ha deg her)
((selvom jeg noen ganger tror jeg trenger deg))
(((selvom livet er enklere med deg enn uten)))

og kanskje er det bare sånn mennesker er bygd opp.
kanskje tar jeg helt feil.
kanskje lurer vi oss selv. 

3 kommentarer

samovaren

04.09.2012 kl.13:09

superfin tekst!

kine

04.09.2012 kl.13:13

samovaren: tusen takk! :-)

Stine

26.10.2012 kl.19:13

Deprimerende og befriende på samme tid, trodde jeg ikke gikk

Fina

Skriv en ny kommentar


hits