salte miner og oppdagelsesferder

  • 09.12.2012 kl.23:21 i Blogg
pip. jeg trer frem fra stillheten. drar fingeren bortover bloggens overflate, hvor det følger med et tykt lag av støv. jeg har vært borte. fysisk borte fra internett, mentalt borte fra verden. fysisk sett har jeg holdt meg her i verden. utrolig nok. jeg ville bare si hei.
jeg strikker sokker, leser bøker (jeg leter etter lesegleden min og noen skikkelig gode bøker. har du anbefalinger tar jeg gjerne imot.) og drikker kaffe/te (vann)

møter opp til viktige ting jeg egentlig ikke vil, snakker alt for mye i telefonen og er litt mer sosial enn hva jeg alltid har godt av. men jeg prøver. og å prøve er viktig. og å håpe. og å høre på klassisk musikk, for det er ganske fint igrunn.

i kveld svirrer hodet mitt overalt hele tiden, samtidig, på en gang. oversosialisert.
men, jeg har veldig lyst til å studere alt på en gang. det er så mye jeg vil. siden jeg er her på jorda, blir jeg automatisk ett av de menneskene som lager sine egne grunner til å være her, sine egen tro på at det er jobb, utdanning, venner og alt annet her i verden som er poenget - at det er det vi må og det vi skal. før vi dør. og da lager vi også noe å tro på, som himmelen eller gjenfødelse eller noe annet fordi vi er redde for å dø. vi er redde for å være ubrukelige, vi er så bekymret for oss selv og at vi ikke har noe å gjøre her i verden. så, derfor har jeg tenkt på hva jeg vil studere. selvom det egentlig ikke har noe å si. vi er vokst opp til å tro det, vokst opp til å mene at vi må ha utdanning og alle må ha en jobb og. denne friheten vi kjempet så sterkt for har slått oss selv i ansiktet, for vi er ikke lenger frie. vi er styrt av regler, sosiale normer, etikk og moral, meninger, andre mennesker og naturlover og vitenskap. vi er ikke frie mennesker.

(det er altså det jeg har gjort. tenkt på hva jeg vil studere.)

nå. tror jeg at jeg trenger søvn. det er noe nytt jeg har startet med. å sove, altså. det er ganske kult. men man må lese veldig mange tweets når man står opp fordi man har vært fraværende så lenge. og det er mindre tid til å bekymre seg for ting, gjøre lekser, lese bøker eller rydde. eller tenke. og det er ganske rart og uvant. men jeg prøver, da. (det er jo det jeg driver med for tiden. prøver på alt sammen. prøver på livet.) så. soving. ny hobby, tror jeg. merk: skal bare bedrives på natten. soving, ja. tidligere ukjent fenomen, men nå er det kanskje min tur til å lære det.

sov godt, fine.
god natt. 

3 kommentarer

Mia

10.12.2012 kl.10:22

<3

!

10.12.2012 kl.15:29

Du skriver så utrolig bra! Credz! :O

kine

17.12.2012 kl.00:50

!: Tusen takk! :-)

Skriv en ny kommentar


hits