til punkt og prikke

  • 17.12.2012 kl.00:27 i Blogg

det har blitt vinter igjen. snøen virker uendelig og jeg prøver å pakke meg inn i så mange skjerf som mulig på en gang. og, vel. denne krabaten skal pensjonere seg øyeblikkelig. dens karriere er over, og jeg stirrer bort på den med et skeptisk og ambivalent blikk der den ligger på gulvet. den later som at den er noe. "se her - her er jeg, og snart er jeg BRUKT OPP! haha!" den ler av meg. den skulle jo ikke bli det. den er jo ikke pen. den er egentlig bare en reserve, en midlertidig greie som allikevel ble en permanent ting i mangel på en bedre erstatning.jeg ler ikke like mye. for jeg vet ikke hvor morsomt det er at to tusen og tolv er ferdig. når ble det liksom... ferdig? jeg tror noen skrudde av lyset og glemte å skru det på igjen, for jeg har ikke helt sett to tusen og tolv, i hvert fall ikke fra årets beste side. jeg har sett en haug av post-it-lapper, frustrasjon, omgjøring av planer, rutiner/uforutsigbarhet, ting jeg ikke liker - men også noen ting jeg faktisk liker. 

så, det er kanskje nå jeg burde skrive om forhåpningene til et nytt år, til nye muligheter og en ny start? da leser du feil blogg, for jeg kan ikke tillate meg selv å skrive slikt vås. starten av to tusen og tretten vil bestå av seks måneder skånsom tortur tilbragt på en skole jeg ikke liker. det eneste gode den gir meg er verdi i form av karakterer og noen rutiner å holde fast til, og når man ser på skolen på den måten er den kanskje ikke så verst allikevel. 

for det andre, året som kommer er et jævla (unnskyld uttrykket) oddetall, noe som i seg selv er ganske grufult. men, jeg lever fortsatt, så jeg kan vel leve litt til for å se om oddetallsåret bringer med seg like mange plusser og minuser som dette.

vi prøver igjen. denne gangen med en ny bok, nye post-it-lapper og nytt håp til andres store glede (uten at jeg skjønner hvorfor) kan det hende at også den blir brukt opp og må pensjonere seg om et års tid. ikke at jeg helt forstår det, men jeg skal gjøre et forsøk.

2 kommentarer

nathalie

17.12.2012 kl.00:43

Hej.

Tror du att jorden kommer att gå under 21/12-12 ?

kram

kine

17.12.2012 kl.00:49

nathalie: Nej! :-)

Skriv en ny kommentar


hits