vent, hva skjedde egentlig?

  • 23.01.2013 kl.18:27 i Blogg

jeg ble borte. fra oktober til desember ble bloggen stille.

det var mangel på liv. om enn ikke 100% mangel, var det ikke så langt unna. jeg har ikke noen interesse av å skrive en tåredryppende, lang og trist historie om hva som skjedde (i hvert fall ikke på denne bloggen) eller hvorfor bloggen er stille for tiden. la oss se litt på det i bilder, shall we?

oktober


1. jeg terapibakte muffins med smilefjes selvom jeg gjorde alt annet enn å smile. 2. det kom litt glede i hverdagens om gjorde at jeg smilte til tusen og ikke klarte å være stille i klasserommet. crystal castles-billetter.


1. lykke i form av the show must go on (queen-hyllest med åge sten nilsen (<3) som frontfigur) 2. bøker som beskriver en svartmalt verden, og jeg kunne kjenne meg igjen.

     
1&2: jeg hadde krone på hodet og viste tommel opp, men da jeg prøvde å være ærlig fortalte jeg dem noe helt annet. møtte litt for mange helsepersonell og var litt borte fra omverdenen, altså ingen bilder å meddele. allikevel kom jeg ut igjen like hel, velkommen tilbake til verden og livet.


1: mareritt/søvnløse netter/mareritt/søvnløse netter. 2: jeg prøver å lyse opp hverdagen med litt glitter. glitter og stjernestøv i hverdagen er viktig.


1&2: i lys av bilde nummer to, jeg prøvde litt til. og, man tuller ikke med symmetri og tvang.


1: fungerer. 2: puster.


1&2: sov, sa de. det er lett og deilig, sa de. jeg lette etter energi, søvnkvalitet og færre mareritt. fant det ikke.

resultat:


... ja.


1. ting var ustabilt. veldig ustabilt. 2: lucia, noe som tilsier at jeg hadde bursdag i mellomtiden.

også krøllet jeg håret:


1,2,3&4: ... og holdt pusten, sånn ca.

og fortsettelsen kommer. ps: det vil gå oppover. jeg har sluttet å holde pusten og det går fint. bare vent, så skal du få se. knis.

2 kommentarer

Mia

23.01.2013 kl.18:31

Du er så flott. Håper det går oppover i full fart og at du holder deg der. <3

Chrilo

24.01.2013 kl.02:00

du er så fin <3

Skriv en ny kommentar


hits