vent, hva skjedde egentlig? del II

  • 05.02.2013 kl.10:39 i Blogg

her er fortsettelsen. fortsettelsen som ser litt finere ut enn del I.
etter at jeg krøllet håret og holdt pusten i halvannen måned, var jeg:


1. sliten og lei (les: utslitt) av jul og sosialisering og krølltenger. 2. noen bøker rikere som bursdagsgave til meg selv (hehe. hehe. hehe.) og et bokmerke som minner meg på at jeg må holde ut.


1. jeg stirret på månen, stjernene og den glitrende snøen mens jeg hørte på stillheten. 2. fikk ny hverdagsuniform bestående av typ 3 lag ullklær og pysj. med andre ord, jeg brukte tiden på å fryse. noe jeg forøvrig fortsatt gjør, men hverdagsuniformen er ikke like ekstrem.


1&2: jeg begynte å se alle doctor who-sesongene om igjen, og fikk fine doctorwho-ting i julegave fra fine folk. hurra. jeg elsker doctor who, og jeg elsker alle detaljene man legger merke til - og at det ikke er kjedelig å se om igjen. og om igjen. og om igjen. <333333

også også også!!!!!! : : : : : : : se!!!!
1,2,3&4: jeg var utenfor døra!!! med bestepuddelen, joggesko og brodder, enten det var fire plussgrader eller tyve minus. løp en meter eller to, og koste meg på tur med bestepuddelen. oss to. det var veldig veldig fint og flott, åå!


1. gjorde småkompliserte ting som å forske på DNA med rare stoffer og mikroskop, som du ser i bilde 2. savnet å være flink pike, og det var fint å ha kontroll og få ting gjort igjen. endelig og takk for det. hopp i taket (og bank i bordet).


så fikk jeg til litt flere ting! jeg fikk til litt flere ting selvom jeg aldri trodde jeg skulle klare det. som å 1, klare teoriprøven på 11 minutter med få feil og 2, møte opp på skolen selvom jeg ikke hadde lyst. gjorde det fordetom. det var et smart valg.


1, kledde på meg (sov) 2, fungerte


1. møtte opp på skolen men likte ikke mattetimene, så jeg tilbragte litt tid på fellesdoene og 2, jeg gjorde noe morsomt etter skoletid. lenge planlagt og mye omtalt; endelig er de permanent på håndleddene mine, og det føles ikke annet enn veldig naturlig. så lenge man puster er det håp.

så kom sola!1. tok på meg ok++ klær. 2. streiket mot vinteren og fant frem converseskoene og tråkket på asfalt. bare det gjør meg litt glad, selvom jeg trives ok med vinter også (egentlig. for det meste.)


1. bakte cookies som så bedre ut enn de smakte. 2. andre folk tegnet hjerter i kladdeboka mi fordi de mente det var det eneste rette å gjøre. etter det fniste jeg. også fniste jeg litt til. heeeh eh.

kommer sikkert tilbake som samfunnskritisk og lettere irritert blogger når jeg fniser litt mindre og folk ikke akkurat trenger å tegne hjerter i kladdeboka mi. 
frem til da; ta vare på dere selv og prøv å ha det litt fint.

snakkes.
ps: dette er ikke et "hade". plutselig blir jeg sinna i mattetimen igjen, og plutselig må jeg ytre mine meninger klart og tydelig på bloggsa igjen. er jo derfor jeg er her.

sneiks.

4 kommentarer

Smilemonster

05.02.2013 kl.20:05

åå, du er så herlig. Du skriver så lett og fint, kunne lest i flere timer. Og gratulerer med ny tættis!

what the water gave me ▲

06.02.2013 kl.21:00

<3<3<3

Chrilo

06.02.2013 kl.23:15

jeg liker deg så veldigveldig masse, kine <3

du er fin og tatoveringene dine ble veldig bra. jeg likte skriften mye bedre enn sånn kursiv krøllefont.

jeg er glad i deg og det gjør hjertet mitt varmt når jeg ser at du har bra perioder. <3

Helene Konstantine

10.02.2013 kl.13:57

Å, du er så fin og flink, og jeg er litt bummed over at jeg ikke har fått med meg at du har begynt å skrive før nå. Kjærleik.

Skriv en ny kommentar


hits