safe & sound

  • 14.06.2013 kl.08:38 i Blogg

sommer er dette. sommer er når jeg står opp tidlig, huset er tomt. jeg tar på meg en alt for stor genser og går barbent ned trappen for å finne kaffe. solstrålene titter inn vinduet, og jeg tenker på hvor fint det er at boken jeg leser og kaffekoppen min matcher i dag.

når jeg har planer om å bli oslobeboer i noen dager kun for å se bestevenn igjen og for å feire at jeg er ferdig med tre år på medier og kommunikasjon, endelig. når jeg litt nervøs sjekker google maps tyve ganger før jeg reiser, og gårsdagen var 10/10 bra.

lysglimt, gode, friske, fine - BRA dager. det er de det er verdt å være her for. de som har gjort det verdt å oppholde seg i en oppbevaringsboks i tre år. tror det kalles å ha det bra. uansett hva det kalles føles det bra, jeg liker det.

drikker enda en kopp med kaffe og tenker "mamma blitt glad for å se at jeg faktisk drakk opp hele koppen." vanligvis heller jeg ut siste rest, liker ikke. trives ikke med å drikke den med mindre kaffen er helt varm. i dag er den det. 

kanskje studenttilværelsen ikke blir så perfekt og fantastisk som jeg tror, men det gir meg uendelig med muligheter til å drømme meg bort og se frem til noe jeg håper blir fint allikevel. snart skjer det. det er litt over en måned til slottsfjell, halvannen til jeg får nøkkelen til min helt egen hybel. spotifylisten som hører til de neste månedene heter noe så fint som "zommer edition - lat som at du liker dette, hæ?" oppkalt etter den rolige, triste, fantastiske høst/vinter/vår-listen "lat som at du liker dette, hæ?". den har blitt arkivert og lagret som "old fashion III" og det er ganske fint å kunne se tilbake på de gamle listene og drømme seg bort i all den fine musikken som finnes. fengende, band jeg skal se i sommer/høst, sanger som gjør meg glad, sanger til å både sovne og våkne til. alt fint.

null muntlig eksamen, andre ting som gikk fint, fine folk, jeg nailer den ene sosiale situasjonen etter hverandre (og andre ikke, men de er ikke like viktige). 

lærer, fortsetter, puster. 

ler kanskje ikke så mye på ordentlig, men smiler kanskje litt oftere.

jeg er tross alt fuckings ferdig på skolen og gleder meg til studiestart i "ny" (gammel)  by. hurra.

smil fra meg til deg.

Én kommentar

julie

14.06.2013 kl.10:27

å, det hørtes veldig fint ut.

Skriv en ny kommentar


hits