ok, da. jeg tulla.

  • 02.07.2013 kl.21:31 i Blogg

denne livsgleden jeg snakket om? tror noen har dratt ned rullgardina og gitt meg tredve spann med svartmaling i stedet for de ti med hvitmaling jeg bestilte. ikke alle dager er like bra, og det merker alle rundt meg. I dag er en sånn dag hvor ingenting annet enn å legge seg fungerte på det dårlige humøret.

avsluttet dagen med /feiret noe med ny piercing og nye gummistøvler - nå er jeg festivalklar og litt gladere.

psssst: hva gjør du når du har en skikkelig drittdag som kan gjøre den litt bedre?

3 kommentarer

Marlene

02.07.2013 kl.22:16

Føler med deg.

Enten pleier jeg å sove eller stirre i taket, eller sette på bra musikk jeg liker som man også kan danse litt til. F.eks. Donkeyboy eller Alfred Hall. Stort sett velger jeg å sove/stirre i taket, da...

meh. (16)

09.07.2013 kl.16:37

Jeg bruker å tenke mye, uten at jeg egentlig aner hva jeg tenker så på (?) Stirrer gjerne i taket mens jeg lar en flodbølge av apati skylle over meg. Så kan det hende at jeg griner litt, også uten noen spesifikt grunn.

For å bli gladere lager jeg meg en kopp med yndlingsteen min jeg kjøper (hamstrer) inn under de årlige turneene til Tyskland. Så tar jeg på meg hodetelefonene og hører på slovensk folkemusikk mens jeg drømmer om at jeg kanskje kunne vært ørlite grann mer utadvent, bare for idealet og det politiske korrektes skyld. Ikke for min egen, for for meg er det i grunnen ikke så viktig. Jeg har det jo bra som det er nå, bare ikke på deppedagene mine, selvfølgelig. Kanskje jeg til slutt finner fram en engelsk bok når jeg er ferdig med å gråte? Så fordyper jeg meg i den, og later som om jeg er den heroiske hovedpersonen. Det er koselig det. :)

Drea K.

23.07.2013 kl.14:30

Kjenner godt til det. Jeg har dessverre ingen vidunderkurer. Jeg syns ikke noe hjelper. :/

Klem.

Skriv en ny kommentar


hits