Om meg, fordi jeg må

  • 22.12.2013 kl.22:04 i Blogg

Alle har en om meg-greie, så her er min;

Jeg heter Kine. Jeg kaller meg for ekle ting på internett, strikker en del (votter, sokker, hundeklær, menneskegensere, barneklær (turtlebutts! de er så søte) og ser på serier. Egentlig leser jeg en del bøker, for eksempel leste jeg rundt 50 bøker i 2012. Etter at jeg begynte å studere blir det mange tusen sider pensum og lite skjønnlitterært. Men jeg liker det, altså! Eksempler på bøker jeg liker kan du se på bokelskere.

Etter jeg begynte å studere barnevern har jeg lest mye i Norges Lover, spilt på afrikanske trommer, malt i mange timer og fått en del nye venner, og trives så langt med det. Twitter er en finurlig ting som er litt rart, litt teit og veldig fint - et sted for å møte mange potensielle og nåværende venner.

Som mange andre har jeg en lang sykdomsperiode som jeg er godt på vei ut av, og ikke er så veldig åpen om på bloggsa, fordi det er en personlig greie. Har dobbeltprofiler på de fleste sosiale nettverk for å skille ting fra hverandre.

Bloggen er helt og holdent et fritidsprosjekt som startet i 2011 etter alt for mange fritimer på VGS, og litt for mye isolasjon, og jeg har på et eller annet vis holdt liv i den siden da. Jeg gikk medier og kommunikasjon og har ikke rørt kameraet siden, men har heller valgt å uttrykke meg skriftlig. Jeg hater å skrive journalistikk men elsket norskfaget, og trives fortsatt best med å skrive noe midt imellom sakprosa og skjønnlitterært. Litt sant og litt usant.

Fra nå av skal jeg prøve å ikke mishandle bloggen, men finne frem skrivelysten igjen.

 

Ingen kommentarer

Drea

11.01.2014 kl.19:35

Så gøy å lese litt om deg! :D Fint at du er ærlig, men ikke pøser ut alt som ikke alle trenger å vite heller. Om du skjønner. Jeg har en tendens til å spy ut litt mye til tider. Haha.

Gleder meg til å lese det du kommer med!

Skriv en ny kommentar


hits