jeg bestemmer

  • 03.03.2014 kl.23:09 i Blogg

etter en og en halv uke med misnøye, klaging og sterkere og sterkere ennui tror jeg at jeg har funnet en balanse for å komme meg greit nok igjennom de siste tre ukene av praksis. jeg er oppe litt lenger, sover litt mindre. leser mye mer skjønnlitterært, stresser ikke med å lese pensum. jobber mye mer på de to jobbene mine ved siden av og skviser inn litt sosiale greier der det er plass. litt mindre søvn gjør jeg bevisst fordi da får jeg litt mer våken tid hvor jeg kan være bare kine. og det trengs når jeg er på jobb "hele tiden" ellers.
snart skal jeg kjøpe vegetarsushi med johanne

jeg har begynt å se på en ny tv-serie som passer meg utmerket. så tre episoder bare i kveld.

strikker ganske mye, har en bestilling jeg holder på med - ølvott. leker med tanken på å strikke litt forskjellige produkter og åpen en epla- eller etsybutikk. thoughts? jeg er ikke helt sikker, men det hadde vært gøy ettersom jeg sjeldent strikker til meg selv uansett.
inngrodd hårsekk på armen. har ikke hår på armene fordi jeg synes det er stygt. pappa sier sminken min er for blek og jeg mener det bare er eyelineren som ikke er svart nok. kjøper mange ting på internett, og det beste jeg har kjøpt så langt (i det siste) er seks nye bøker. leste ut thirteen reasons why på en dag. nesten 300 sider. den ble en av mine favoritter. nå er det snart et døgn siden jeg leste den ut. jeg har tenkt litt. fordøyd den. derfor skal jeg prøve å plukke opp en ny bok nå, selvom klokken er over elleve.

de neste dagene er fylt med jobb (6/7 dager denne uken), hundepass, barneombudets dag på høgskolen, mer jobb, en tur hjem og en leilighet som sårt trenger å bli tatt vare på. det er kaos her. jeg har tatt et før-bilde jeg har lovet å sende til charlotte når jeg er ferdig med å rydde. bare for å vise at jeg kan ha det ryddig også. men, det er utrolig hvor mye en ikeaflatpakke og litt oppvask utgjør av rot når man disponerer 17 kvadratmeter.

det er bare tre uker til. og jeg er så glad for å ha fått ny jobb. jeg håper jeg får bli.

lager mye rar mat. prøver å gjøre det om til å passe meg, hva jeg har lyst på og hva som passer inn med planen. men det blir sjeldent godt. eller så har jeg sjeldent matlyst. jeg vet ikke egentlig. i dag laget jeg noe som lignet på tandoori. så tenker jeg på hvor lite kjøtt jeg spiser for tiden.

det eneste av mat jeg er god på for tiden er matpakker. lager sykt mye matpakker ettersom jeg tar frokosten på jobb og ikke er hjemme før på ettermiddagen. denne uken har jeg også noen dager hvor jeg jobber/er borte i over 12 timer i strekk, så oppvasken etter lunsjlaging blir større og større, men tiden til å ta oppvasken (eventuelt, og ærlig: ork/gidd til å gjøre det) forsvinner. det er liksom ikke nok tid.

jeg liker at det ikke er nok tid. på alle andre områder enn at jeg ikke får ryddet skikkelig eller gjort sånne ting som alle må gjøre. jeg får liksom ikke presset det inn. eventuelt, jeg velger å nedprioritere det for å fungere godt nok på de områdene jeg må være fungerende og oppegående.

men det går fint, altså. ukene med syting er over, tror jeg. vi får se.

skal bare skrible sammen noen tusen ord så det blir en oppgave, levere, få bestått. så går det nok greit.
ikke så lenge igjen, nå.
21. mars, etter klokken 16; dagen jeg har sett frem til i til sammen 10 uker når den kommer. (skal feire med å se divergent på kino. og jobbe på en annen jobb, selvfølgelig.)

Ingen kommentarer

Synne

05.03.2014 kl.13:05

Åh, vegetarsushi er så godt! Dessuten elsker jeg ølvotter fordi jeg har dårlig blodomløp, så å holde rundt en kald øl blir veldig vondt i lengden. Kult at du strikker på bestilling!

Lykke til med oppgaven!

Skriv en ny kommentar


hits