H-ei.

  • 27.03.2014 kl.20:02 i Blogg

Krykker. Blender. Strikketøy.

                                Jeg begynner å lure på om det er du eller meg som er åtti. Om det er du som strikket alle julesokkene eller om det var jeg som drømte at jeg gjorde det. Var det det jeg mente, eller var det ikke det. Naboen. Marka. Markør. Jeg veit ikke lenger, for kanskje stemmer det, og kanskje gjør det ikke.

Men mest av alt handler                   det om penger og det gjør meg så jævla sur. Og egentlig kokte jeg fem ganger for mye ris og jeg glemte å skru ned varmen, så nå står den kald i kjøleskapet og jeg skal snart kaste den. Men jeg veit ikke, altså. Hva tror du?

                  For en rød hullmaskin og en rød ringperm som er for stor til å få plass i bokhylla. Vimpler.

 Blomster, vann, is, sus. 

    Og egentlig kan jeg ikke he        kle og jeg tror ikke at jeg greier noe, så kanskje jeg må slutte på skolen og ødelegge for meg selv. Men jeg skal jo ikke det, jeg er jo søt og fornuftig og lav, så det trengs jo ikke. For jeg må jo ofte litt her og litt der, og kanskje blir ikke alt som du vil. Jeg har ikke en tenkestokk i skogen som deg, og jeg har ikke et hemmelig slått jeg kan danse med ballkjole på i.

Men kanskje preposisjoner bare er tull og kanskje du bare synger britisk og snakker om ull, hva veit vel jeg.

Noen ganger må man bare artikulere seg          som en gnager og strikke som en reser, eller snu blomstene, for det er faktisk mer sol ved vinduet enn på motsatt side. Pose. 

Nei, jeg veit ikke.

                                                                                                                                               Det er for mange ting som minner meg om ting og jeg veit ikke hva man gjør med sånt? Har du løsning så kanskje det er feil og lager flere knuter og husk å knyte skoene til uforutsigbare mennesker på riktig måte.

H-adet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits