Første dag i Norge

  • 08.04.2014 kl.00:48 i Blogg

Har lest 77 bloggposter via Bloglovin, snakket med en alkoholiker (hva heter egentlig alkoholiker i hunkjønn? er det intetkjønnsord, liksom? lik benevning på begge kjønn? hæ?), gått tur, sett på sola og akerselva og fått en hundeleke i posten selvom jeg ikke har hund.Et av de første bildene jeg tok på Island. Jeg og kameraet ble litt bedre venner på tur. Island var pent, og Reykjavik var en utrolig koselig by.

Var egentlig litt muggen fordi folk ikke gjør som de burde, og ting ikke er i orden når det helt klart burde ha vært det. Det gikk greit, da. Jeg forble inne i leiligheta resten av dagen og diskuterte litt på internett i stedet. 

Hører masse på radioresepsjonen og tenker på at det er ganske rart at jeg var i resepsjonen på et islandsk hotell klokken seks i dag (går) morges og nå er klokken snart ett på natten i Norge. Ting er rart. Reising er rart, men veldig fint. 

Tror jeg skal kjøpe meg et skrapekart. Jeg samler på land. Og opplevelser jeg en gang i tiden ikke brydde meg om på grunn av svartmaling. Nå elsker jeg å se nye steder, oppleve nye ting.

Kommer på klokken ett på natten at jeg har fullt program med både skole og jobb dagen etterpå og at jeg burde ha sovnet for lenge siden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits