Bloggen døde!

  • 13.05.2014 kl.09:35 i Blogg

Yup, som jeg sa så døde bloggen brått, og ble forlatt livløs igjen på det store internettet, helt alene. Stakkars bloggen.

Jeg har eksamen om seks døgn og tre timer, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ligger i fosterstilling og drukner meg selv i alt som ikke er bra for meg, men det gjør jeg altså ikke. Jeg jobber, har litt fri, gjør fine ting og har enda ikke rassert hybelen mer enn normalt. Wow.

I dag skal jeg i botanisk hage med Nicz, også skal jeg besøke Kine. Det blir en bra dag, I'm sure of it. 

Forøvrig deltar jeg i Bout of Books' 10.0 READ-A-THON! Det er stas! Hvis du vil bli med er påmeldingen fortsatt åpen frem til midnatt i dag (tirsdag)! Ikke det at jeg tror jeg får lest så sjukt mye mtp hvor mange andre ting jeg prøver å gjøre samtidig, men kanskje det vil få meg til å lese litt mer skjønnlitterært i mai også, til tross for jobb og eksamen.

 
kilde

Såå. I forbindelse med at jeg faktisk leser en del har jeg blitt BookTuber! Hurraaa! So far er det et prosjekt under oppstart, så litt feil, tull og tilvenning må det tas høyde for. Dere kan se trynet mitt her, for eksempel.

ALL THE LINKS LINKY LINKY THINGS! 
Nå har jeg sendt dere til alle andre kriker og kroker av internett enn til bloggen min, så egentlig sender jeg dere vel bare bort herfra nå? Oh well.
Wish me luck på eksamen, også skal jeg prøve å holde liv i bloggen. Kunstig koma, i det minste.

Snakkes! 

Ingen kommentarer

ja.

15.05.2014 kl.19:21

Masse lykke til på eksamen! Dette klarer du! :)

Skriv en ny kommentar


hits