Dagslyset har kommet på besøk

  • 14.01.2015 kl.12:33 i Blogg

Sakte, men også sikkert, smyger dagslyset seg inn vinduene mine på morgenkvisten. Det er hvitt, klart lys, klarere enn det er på sommeren - kanskje på grunn av snøen, kanskje jeg bare ser det klarere fordi det har vært borte så lenge. Det føles litt som å møte en venn jeg ikke har sett på lenge.

Jeg vet at jeg tidligere har skrevet om at sommeren kan komme seg til helvete og vekk, og av og til har jeg lurt på om den er snill. For eksempel var jeg litt usikker, men kanskje positiv til lyset her, og ganske negativ her

Én ting viser seg mer og mer tydelig, etter å ha sett igjennom mitt eget arkiv er at lyset på virker meg - mye. Jeg forandrer som regel innstilling når lyset forsvinner, når dagene blir mørke, og igjen når det begynner å lysne.

Denne mørkeperioden har påvirket meg mer enn det kanskje pleier, eller så har jeg bare ikke lagt merke til det fordi livet har vært i veien. Nå som livet er sånn passe ok, så har jeg merket mer til det. Det har blitt D-vitaminer, dagslyslampe og en hel del klaging. Jeg prøver virkelig å komme meg gjennom mørkeperioden uten å bli drept av SAD (Seasonal Affective Disorder) aka vinterdepresjon. Den tok meg, men jeg håper den slipper nå som jeg drar fra gardinene om morgenen og snart kan se dagslys. Heldigvis.

Jeg savner litt å blogge. Jeg har generelt skrevet utrolig lite etter NaNoWriMo (som endte i hele 90 000 ord! Nitti tusen!), men nå skal jeg snart starte på det store redigeringsarbeidet - hvis jeg orker å sette meg ned med det. Jeg har vel egentlig et arbeidskrav å skrive, men det frister heller å pløye igjennom bok etter bok, tv-serie etter tv-serie, og nå også redigere mitt eget romanutkast på 185 A4-sider, skrevet på PC med få avsnitt. Oh yes. Jeg har litt å henge fingrene i, men jeg liker det.

Tips til nye TV-serier jeg har sett i det siste:

  • Red Band Society
  • Transparent
  • How to get away with murder
  • Parks & Recreation

Har med andre ord kommet meg igjennom noen timer tv-serietitting bare de siste ukene. Eh.

Ellers strikker jeg, går på skole og jobber. Alt er som vanlig. 

Snakkes kanskje snart, for det er trist om bloggen skal dø ut, jeg liker å kunne se tilbake på ting. Og det faktum at jeg skrev bedre for to og tre og fire år siden enn jeg gjør nå. Kanskje det kommer tilbake. Sammen med sollyset.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits