Kulturell frihelg

  • 15.02.2015 kl.15:36 i Blogg

Noen ganger trenger man mer enn Twitters 140 tegn, og i dag er en sånn dag!

Jeg har hatt frihelg nummer tre av totalt de siste 52 helgene. Dette er definitivt oppskriften på en bra helg! Jeg er jo ikke vant til å ha fri fredag-søndag, i og med at jeg har jobbet fast hver eneste helg det siste året, men fra nå av får jeg igjen fri annenhver helg. Stas, altså!

På fredag hadde jeg forelesning, men hadde en superhyggelig kveld på besøk hos ei venninne, med takeaway og lange samtaler om alvorlige, interessante og fine temaer. Det er så godt med sånne dager hvor man bare kan prate masse, masse!

 

På lørdag var jeg først ute på gåtur i en time langs akerselva, hvor jeg også var innom løkka en tur for å titte litt. Tok bussen hjem igjen, og da jeg kom hjem etter en fin gåtur (med fengende musikk - Bose QC2 er fantastisk på gåtur i Oslo, alt støyet blir stengt ute og jeg kan bare kose meg med musikken), så var kanelbollene ferdig hevet og klare til å stekes. Bakte digge kanelboller, ordnet meg og slappet av før jeg dro videre ut for å ta et glass vin med ei venninne, så vi fikk skravlet og oppdatert hverandre på hverdagen før vi dro videre til Rockefeller hvor Emilie Nicholas spilte en fantastisk konsert!

På søndag møtte jeg flere folk, og vi var innom søndagsmakedet på Blå hvor jeg fant et kjempefint smykke, før vi tok turen videre til Vulkan og var innom Mathallen hvor jeg fikk tak i litt krydder og ny te! :-)

Derfra bar det opp til Sognsvann hvor vi gikk en runde, før jeg er hjemme igjen nå.

Veldig aktiv - men samtidig akkurat passe agenda for en flott og samtidig rolig frihelg. :-) Kost meg kjempemasse, og noen ganger må man vel bare notere ned sånne ting, kanskje for å ha tips til senere, og for å huske på hvor deilig det er med sånne helger også, som ikke består av bare jobb - selvom det kan være trivelig det også.

Kjempefin helg som jeg har tilbragt med mange flotte mennesker jeg er glad for å være kjent med.
Utrolig hvor deilig det er å være kulturell og oppleve ting, ikke bare sitte hjemme - i hvert fall ikke når Oslo er så grått og kaldt som det er nå... 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits